Comentarii Parazitol

 • Ana
  Au apărut viermi de la fiul. Recomanda capsule Parazitol într-un spital, în care ne-am dus. Se aplică foarte ușor, gust plăcut, copilul nu a apărut dezgust. Mai târziu, un curs de viermi complet plecat, și, de asemenea, starea de sănătate a copilului a devenit chiar mai bine.
  Parazitol
 • Gheorghe
  Când a apărut mâncărime în anus, apoi mi-am dat seama că trebuie să cumpere capsule Parazitol. De ce alegerea a căzut tocmai pe ei? Pentru că nu o dată le folosesc. Calitatea și efectul de la cel mai înalt nivel. Recomand.
  Parazitol
 • Ioana
  Recent, mancarimi la analize la tot felul de paraziți și ele s-au confirmat. Acolo unde si mancarimi la analizele au sfătuit capsule împotriva paraziților Parazitol. De tăiere curs și totul a revenit la un pătrat. Starea de sănătate excelentă.
  Parazitol
 • Maria
  Aproximativ două luni în urmă a cumpărat Parazitol. Dar nu pentru că au apărut paraziți, și pentru prevenire. Au trecut deja 2 luni și încă nu o dată s-a îmbolnăvit. Și l-a sfătuit capsule de mama mea, care s-a confruntat cu o astfel de problemă, iar mama rău nu vă va sfătui.
  Parazitol
 • Nicolae
  Cumparat capsule Parazitol pur pentru prevenirea, deoarece aproximativ 7 luni în urmă a apărut paraziți. Le-am vindecat cu succes și acum trec un curs profilactic. Ca întotdeauna, totul este perfect, recomand.
  Parazitol
Evaluare Parazitol
4
27